• Argyri, A.Α., Chorianopoulos, N.G., Tsakalidou, E., Kourkoutas, Y., Koutsoumanis, K., Tassou, C. (2014). Functional Dairy And Meat Products With High Added Value Fermented Or Enriched With New Probiotic Microorganisms Isolated From Greek Traditional Products – Probiodairymeat. International Scientific Conference on Probiotics and Prebiotics – IPC2014, 24-26 June, Budapest, Hungary
  • Chorianopoulos, N. G. Papadopoulou, O. S. Varzakis, E. E., Argyri, A. A., Tassou C. C (2014). Production of Greek yoghurt using a Lactobacillus plantarum strain with probiotic potential as starter adjunct. International Scientific Conference on Probiotics and Prebiotics – IPC2014, 24-26 June, Budapest, Hungary
  • Chorianopoulos, N. G. Papadopoulou, O. S. Varzakis, E. E., Argyri, A. A., Tassou C. C (2014). Fermentation of traditional sour milk using a Lactobacillus plantarum strain with probiotic potential. Food Micro, 1-4 September, 2014, Nantes, France
  • Τάσσου, Χ. (2014). Χρήση προβιοτικών ή ανταγωνιστικής χλωρίδας μικροοργανισμών στην βιομηχανία κρέατος. Meat forum’14  (16-3-2014)
  • Chorianopoulos, N.G., Tsakalidou, E., Kourkoutas, Y., Koutsoumanis, K., Tassou, C. (2014). Functional dairy and meat products with high added value fermented or enriched with new probiotic microorganisms isolated from Greek traditional products – “ProbioDairyMeat”, 28th EFFoST Conference and 7th International Conference on the Food Factory for the Future, 2014
  • Χωριανόπουλος Ν., Παπαδοπούλου Ο., Βαρζάκης Ε., Αργύρη Α., Τάσσου Χ. (2014). Προβιοτικά γαλακτικά βακτήρια ως εκκινητές στην παραγωγή παραδοσιακού γιαουρτιού. DairyEXPO’14, Αθήνα
  • Χωριανόπουλος Ν., Αργύρη Α., Τσακαλίδου Ε., Κουρκουτάς Ι., Κουτσουμανής Κ. και Τάσσου Χ. (2014). Λειτουργικά γαλακτοκομικά προϊόντα και προϊόντα κρέατος υψηλής προστιθέμενης αξίας ζυμούμενα ή εμπλουτισμένα με νέους προβιοτικούς μικροοργανισμούς απομονωμένους από Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα. DairyEXPO’14, Αθήνα
  • Φ. Παυλή, Α. Αργύρη, Ν. Χωριανόπουλος και Χ. Τάσσου (2015). Απομόνωση γαλακτικών βακτηρίων από Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα κρέατος και μελέτη του προβιοτικού τους δυναμικού. ΔΕΤΡΟΠ 2015, Θεσσαλονίκη
  • Φ. Παυλή, Α. Αργύρη, Χ. Τάσσουκαι Ν. Χωριανόπουλος (2015). Ζύμωση παραδοσιακών αλλαντικών με τη χρήση στελέχους Lactobacillus plantarum με προβιοτικό δυναμικό . ΔΕΤΡΟΠ 2015, Θεσσαλονίκη
  • Χωριανόπουλος Ν., Παπαδοπούλου Ο., Βαρζάκης Ε., Αργύρη Α. και Τάσσου Χ. (2015). Ελληνική παραδοσιακή φέτα: βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών και της ασφάλειας του προϊόντος με τη χρήση στελέχους Lactobacillus plantarum με προβιοτικό δυναμικό. Μικροβιόκοσμος 2015, Αθήνα
  • Παυλή, Φ., Χωριανόπουλος Ν., Αργύρη Α. και Τάσσου Χ. (2015). Χρήση στελέχους Lactobacillus plantarumμε προβιοτικό δυναμικό για τη ζύμωση παραδοσιακών αλλαντικών. Μικροβιόκοσμος 2015, Αθήνα
  • Olga S. Papadopoulou, Nikos G. Chorianopoulos, Evangelos E. Varzakis, Anthoula A. Argyri, Chrysoula C. Tassou. (2015). Survival of Listeria monocytogenes during shelf life of traditional Greek dairy products with probiotic potential. IAFP 2015, Cardiff, UK
  • Anthoula A. Argyri, Olga S. Papadopoulou, Evangelos E. Varzakis, Nikos G. Chorianopoulos and Chrysoula C. Tassou (2015). ‘Production of Greek yoghurt using a Lactobacillus plantarum strain with probiotic potential as starter adjunct’. 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE FABE2015, Mykonos, Greece
  • Fotini Pavli, Anthoula A. Argyri, Chrysoula C. Tassou and Nikos G. Chorianopoulos (2015). ‘Fermentation of traditional sausages using a Lactobacillus plantarum strain with probiotic potential’. 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE FABE2015, Mykonos, Greece
  • Olga S. Papadopoulou, Nikos G. Chorianopoulos, Evangelos E. Varzakis, Anthoula A. Argyri, Chrysoula C. Tassou. (2015) Greek functional Feta cheese: enhancing quality and safety using a Lactobacillus plantarum strain with probiotic activity. 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE FABE2015, Mykonos, Greece
  • Nikos G. Chorianopoulos, Olga S. Papadopoulou, Evangelos E. Varzakis, Anthoula A. Argyri, Chrysoula C. Tassou. (2015) Fermentation of traditional sour milk using a Lactobacillus plantarum strain with probiotic potential. FEMS, Maastricht, Netherlands
  • Anthoula A. Argyri, Olga S. Papadopoulou, Evangelos E. Varzakis, Chrysoula C. Tassou, Nikos G. Chorianopoulos. (2015) Production Of Greek Yoghurt Using A Lactobacillus Plantarum Strain With Probiotic Potential As Starter Adjunct. FEMS, Maastricht, Netherlands